Als zelfstandige in alle rust op vakantie

Beste zelfstandige ondernemer,

Misschien bent u wel volop bezig met de voorbereiding van uw volgende vakantie, korte citytrip of wereldreis …

Maar u ziet het vanzelfsprekend niet zitten om uw onderneming onbeheerd achter te laten, ook niet voor een korte break van een paar dagen.

Er bestaan een aantal oplossingen zodat u in alle rust kunt vertrekken.

 

Als bedrijfsleider hebt u waarschijnlijk een arbeidsongevallenverzekering afgesloten. Deze is echter enkel bedoeld voor uw medewerkers en niet voor uw eigen belangen of die van uw zaak. Het kan dus nuttig zijn om deze wettelijke basis aan te vullen voor uzelf. Zo bent u gerust dat uw activiteiten blijven doorlopen, ook als u in het buitenland bent.

Oplossing op maat in geval van reisannulering of vervroegde terugkeer

Bent u op reis als u verneemt dat een van uw medewerkers in het ziekenhuis ligt na een zwaar ongeval op de weg van en naar het werk? Moet u uw verblijf inkorten omwille van brand in uw gebouwen?

Een brand, maar ook een ongeval, explosie, collectieve staking, … Er zijn heel wat ernstige incidenten die zich op elk moment kunnen voordoen, ook als u in het buitenland bent of op het punt staat om te vertrekken. En toch erkennen de meeste annuleringsverzekeringen deze dwingende professionele redenen niet …

Privéreis of professionele trip? Alleen of met uw gezin? Er bestaan verzekeringen die tussenkomen in uw kosten of die uw vervroegde terugkeer organiseren. En ook uw actieve vennoten kunnen deze voordelen genieten.

Slaap op uw twee oren als u op (zaken)reis vertrekt en sluit de juiste dekkingen af voor uw onderneming. Ik kan u helpen om te kiezen welke oplossingen het best zijn aangepast aan uw professionele situatie.

Uw verzekeringsmakelaar !

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88