Gezin

huis-verzekering

Wij zorgen voor een volledige bescherming van uw gezin en  uw woning.

  • Woning : Wij verzekeren uw woning optimaal volgens uw wensen en verwachtingen. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis veilig voelt.
  • Aansprakelijkheid : Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Een wereldwijde bescherming voor u, uw partner, uw kinderen en uw huisdieren.
  • Arbeidsongeschiktheid : Vele succesfactoren hebt u zelf in de hand, andere niet. uw inkomen hangt niet alleen af van uw professioneel succes, het hangt ook af van uw gezondheid. En het kan iedereen overkomen : een ongeval of een ziekte dien een langdurige arbeidsongeschiktheid tot gevolg heeft. Als u gedurende een lange periode niet meer kunt werken, heeft dit ernstig inkomensverlies tot gevolg. U kunt de financiële toekomst van uzelf en uw gezin maar beter goed verzekeren. De verzekering Gewaarborgd Inkomen biedt u een aanvullend pensioen bovenop de tussenkomst van Riziv. Zo kunt bijvoorbeeld toch uw lening op afbetaling of hypothecair woonkrediet blijven betalen.
  • Ongevallen : Denkt u wel genoeg aan uzelf ? We bedoelen dan : zijn uw gezin en uzelf ook verzekerd wanneer u thuis of op reis geniet van uw welverdiende vrije tijd ? Wij beschermen alle gezinsleden in hun dagelijkse bezigheden : doe-het-zelfklussen, de grote schoonmaak, tijdens de les en op de speelplaats. Zelfs uw poetsvrouw of klusjesman kan onze bescherming genieten.
  • Overlijden : Iedereen verzekert zijn auto en zijn woning. Logisch, dat zijn immers kostbare bezittingen. Maar wat als het lot u onverwachts treft : een dodelijk (verkeers)ongeval, een hartaanval, een ongeneeslijke ziekte,… Wat dan voor wie achterblijft ? hebt u als eens nagedacht aan de financiële zekerheid van uw allerdierbaarste nabestaanden als u er niet meer bent ? met een Overlijdensverzekering kunt u alvast met een gerust gemoed volop van uw leven genieten.

Voor meer info of een persoonlijke offerte kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87
Schade 015 25 86 85


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88