Gezin

huis-verzekering

Wij zorgen voor een volledige bescherming van uw gezin en  uw woning.

  • Woning : Wij verzekeren uw woning optimaal volgens uw wensen en verwachtingen. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis veilig voelt.
  • Aansprakelijkheid : Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Een wereldwijde bescherming voor u, uw partner, uw kinderen en uw huisdieren.
  • Arbeidsongeschiktheid : Vele succesfactoren hebt u zelf in de hand, andere niet. uw inkomen hangt niet alleen af van uw professioneel succes, het hangt ook af van uw gezondheid. En het kan iedereen overkomen : een ongeval of een ziekte dien een langdurige arbeidsongeschiktheid tot gevolg heeft. Als u gedurende een lange periode niet meer kunt werken, heeft dit ernstig inkomensverlies tot gevolg. U kunt de financiële toekomst van uzelf en uw gezin maar beter goed verzekeren. De verzekering Gewaarborgd Inkomen biedt u een aanvullend pensioen bovenop de tussenkomst van Riziv. Zo kunt bijvoorbeeld toch uw lening op afbetaling of hypothecair woonkrediet blijven betalen.
  • Ongevallen : Denkt u wel genoeg aan uzelf ? We bedoelen dan : zijn uw gezin en uzelf ook verzekerd wanneer u thuis of op reis geniet van uw welverdiende vrije tijd ? Wij beschermen alle gezinsleden in hun dagelijkse bezigheden : doe-het-zelfklussen, de grote schoonmaak, tijdens de les en op de speelplaats. Zelfs uw poetsvrouw of klusjesman kan onze bescherming genieten.
  • Overlijden : Iedereen verzekert zijn auto en zijn woning. Logisch, dat zijn immers kostbare bezittingen. Maar wat als het lot u onverwachts treft : een dodelijk (verkeers)ongeval, een hartaanval, een ongeneeslijke ziekte,… Wat dan voor wie achterblijft ? hebt u als eens nagedacht aan de financiële zekerheid van uw allerdierbaarste nabestaanden als u er niet meer bent ? met een Overlijdensverzekering kunt u alvast met een gerust gemoed volop van uw leven genieten.

Voor meer info of een persoonlijke offerte kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88