Mobiliteit

wintersport

Wees verzekerd tijdens uw verplaatsingen in het dagelijkse leven als bestuurder van een voertuig.

  • Motorvoertuig : De verzekering BA Motorvoertuigen (Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen) is wettelijk verplicht in België. Ze vergoedt de lichamelijke en materiële schade die u anderen met uw voertuig zou kunnen toebrengen. Alle verzekeringsmaatschappijen bieden u een gelijkaardig product aan. Toch sluit u deze verzekering niet bij alle maatschappijen voor dezelfde prijs af. Wij helpen u graag verder.
  • Motorfiets : Voor motorrijders hebben wij een zeer voordelig tarief met tal van mogelijke kortingen.
  • Omnium : De Omniumverzekering vormt een aanvulling op de BA-verzekering en dekt bepaalde schade aan uw voertuig. Of het nu gaat voor een nieuwe of tweedehandswagen, wij hebben voor u een ruime keuze aan formules.
  • Bestuurdersverzekering : De verplichte BA-verzekering vergoedt alle schadelijders behalve de bestuurder van het voertuig dat in fout is. Als u dan gewond raakt, zijn alle lichamelijke letsels, de arbeidsongeschiktheid die eruit voortvloeit en alle ermee verbonden kosten voor eigen rekening. de Bestuurdersverzekering voorziet verschillende dekkingen voor ieder ongeval dat letsels meebrengt, ongeacht of u in fout bent of niet.
  • Rechtsbijstand : Deze verzekering staat u bij met raad en daad wanneer u te maken krijgt met een of ander geschil in het kader van uw autoverzekering.
  • Assistance : U kunt uw autoverzekering ook uitbreiden met een complete bijstandsformule zodat u ook bij pech geholpen wordt of zelfs tijdens uw reis.
  • Pleziervaartuig : Verzeker uw vaartuig via ons kantoor. Vaar gerust uit, u bent goed beschermd ! De basiswaarborg is steeds Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid. maar er zijn ook andere waarborgen die u kunt toevoegen : Omnium, Opvarenden, Rechtsbijstand. Dit alles in het kader van privégebruik.

Voor meer info of een persoonlijke offerte kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88