Maatregelen corona

Beste klant,

Door verspreiding van het coronavirus in ons land heeft de federale regering verstrengde maatregelen genomen.  Wij als kantoor houden daarbij maximaal rekening met de voorzorgsmaatregelen inzake sociaal contact en hygiënische voorschriften. En dat voor de gezondheid van onze medewerkers en al onze klanten.

Daarom werken wij de komende periode enkel op afspraak voor zowel onze bank- als verzekeringsklanten. Wij blijven tijdens de kantooruren steeds telefonisch en via mail  bereikbaar.

Aan onze AXA Bank klanten vragen wij zo veel mogelijk hun verrichtingen te doen via home- of mobile-banking. Surf naar “Ik Bankier Zelf” op de website van AXA Bank voor alle praktische info. Onze beleggingsklanten kunnen met al hun vragen terecht bij onze beleggingsadviseurs en interessante info vinden op de blog van AXA Bank.

Dank voor uw begrip en blijf allen gezond !

Zaakvoerders en medewerkers

Groep Hellemans

 

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88