Maatregelen corona

Beste klant,

Door verspreiding van het coronavirus in ons land heeft de federale regering verstrengde maatregelen genomen. Iedereen wordt verzocht om zo veel mogelijk binnen te blijven en verplaatsingen moeten worden beperkt tot het strikt noodzakelijke. Wij als kantoor houden daarbij maximaal rekening met de voorzorgsmaatregelen inzake sociaal contact en hygiënische voorschriften. En dat voor de gezondheid van onze medewerkers en al onze klanten.

Daarom werken wij de komende periode enkel op afspraak voor zeer dringende zaken en blijft ons AXA Bank loket gesloten voor alle verrichtingen. Onze handelaars kunnen steeds een afspraak vragen voor hun cashverrichtingen. Voor onze AXA Bank klanten vragen wij hen zo veel mogelijk hun verrichtingen te doen via homebanking of mobile banking. Surf naar “Ik Bankier Zelf” op de website van AXA Bank voor alle praktische info. Onze beleggingsklanten kunnen met al hun vragen terecht bij onze beleggingsadviseurs en interessante info vinden op de blog van AXA Bank.

Dank voor uw begrip en blijf allen gezond !

Zaakvoerders en medewerkers

Groep Hellemans

 

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87
Schade 015 25 86 85


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88