Hoe rendement halen ?

Succesvol en veilig beleggenDe afgelopen jaren hebt u een aardige som gespaard. Of u hebt onlangs wat geld geërfd. En met dat geld wilt u voorzichtig omspringen. Daarom zoekt u een flexibele manier die het toelaat om veiligheid en/of rendementsvooruitzichten te combineren. Niet mogelijk denkt u? Sparen brengt vandaag immers niet veel meer op. U hebt dus behoefte aan iets nieuws.

In ons ruim aanbod aan flexibele beleggingsfondsen en beleggingsverzekeringen vindt u als neutrale, dynamische of offensieve belegger zeker het geschikte fonds ! Maak een afspraak op ons kantoor voor het bepalen van uw beleggersprofiel opdat wij u met advies kunnen bijstaan in de keuze uit ons aanbod.

Voor meer info of een financiële check-up, neem contact op met onze beleggingsadviseur.

 

Levenskwaliteit behouden na uw 65

pensioen-afritOngeacht hoe oud u bent, één ding staat vast: wie vanaf nu met pensioen gaat, zal er wellicht veel langer van kunnen genieten dan de vorige generaties gepensioneerden.

We leven immers alsmaar langer, en blijven – meestal – ook langer dynamisch en gezond. Fit genoeg en tijd zat om het pensioen anders te beleven dan in het verleden het geval was.

Met ons aanbod pensioensparen bouwt u met fiscaal gunstige maatregelen een kapitaal op om later volop van het leven te kunnen genieten. Maak een afspraak op ons kantoor en bekijk samen met ons uw persoonlijke situatie.

 

Kantoor O.L.Vr.Waver

Bank 015 25 86 86
Verzekering 015 25 86 87


Kantoor Mechelen

Bank en verzekering
015 21 84 88